Vergoeding

Een osteopatische behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket voor alternatieve geneeswijzen. Raadpleeg uw zorgverzekeraar of klik hier voor informatie over de vergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt ook kijken op www.osteopathie.nl bij het onderdeel vergoedingen en controleren of een vergoeding ook voor u geldt.

NVO logoVeelal zal uw zorgverzekeraar het noodzakelijk achten, dat de behandeling wordt uitgevoerd door een officieel geregistreerde en dus erkende osteopaat. Osteopathiepraktijk Dorjée voldoet aan deze eisen en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) , dat er op toeziet, dat de praktijk en de scholing van de osteopaten optimaal is.

<" width="60" height="80" alt="NRO logo" hspace="4" vspace="0" border="0" align="right" />Voor een behandeling is een verwijsbrief van de arts is niet noodzakelijk, tenzij uw verzekering dit wenst. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Het tarief voor dit jaar is:
Volwassenen: Consult (60 minuten): € 95,00
Kinderen: Consult (45 minuten): € 75,00

Na de behandeling wordt u verzocht het bedrag via een pinbetaling of contant te voldoen. Uw factuur kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Osteopatische behandelingAfspraken meer dan 24 uur voor aanvang afgezegd, worden niet in rekening gebracht.

Organisatie van de Osteopathie in Nederland

De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) behartigt sinds 1986 de belangen van de osteopathie in Nederland en onderhoudt contact met overheidsinstanties en zorgverzekeraars. t.